Diensten

Onze diensten

ons bedrijf

Wat kunnen we voor u doen

Fiscaal advies

Goed en gedegen fiscaal advies Als ondernemer heeft u regelmatig te maken met veranderende fiscale wet- en regelgeving en jurisprudentie. Wat gisteren regel was, is vandaag uitzondering. Aanpassingen en verscherpingen die grote gevolgen voor uw bedrijfsvoering kunnen hebben. Zaak dus om structureel de vinger aan de pols te houden. Een goed en gedegen fiscaal advies is dus geen overbodige luxe​

HSH totaal houdt voor u nauwlettend alle veranderingen op fiscaal gebied in de gaten, zodat u daar geen omkijken naar heeft en optimaal kunt profiteren van de voor u toepasbare fiscale regelingen. Afspraak maken? Wilt u een fiscaal advies voor uw bedrijf? Neem contact op, HSH totaal helpt u graag verder.

Financiële administratie:

Een adequate financiële administratie is voor u als ondernemer van wezenlijk belang voor uw bedrijfsvoering. De cijfers vormen hiervoor de basis van waaruit tevens uw jaarrekening, belastingaangiften en rapportages worden opgesteld. Zonder actuele cijfers mist u als manager en ondernemer vitale informatie. Informatie over omzetontwikkelingen, loonkosten, rendement en andere indicatoren. De ene onderneming kiest ervoor om alles uit te besteden. De andere organisatie boekt de facturen zelf in en laat alleen het samenstellen van de jaarrekening en de (omzet-, inkomsten- en vennootschaps) belastingaangiften over aan HSH totaal. HSH totaal geeft u eveneens advies bij het verzorgen van uw loonadministratie en kan deze geheel voor u verzorgen. HSH totaal is uw sparringpartner als het gaat om alle financiële kwesties binnen uw bedrijf. Zodat u kunt ondernemen zonder administratieve zorgen.
Financiële diensten

Financieel advies

Als ondernemer krijgt u regelmatig te maken met financiële veranderingen. HSH totaal helpt u handig in te spelen op iedere financiële situatie die zich aandient. Of het nu gaat om een analyse van uw huidige financieringsstructuur van uw bedrijf of het begeleiden en opstellen van een financieringsaanvraag, HSH totaal regelt het voor u.

Financiële planning

Als ondernemer wilt u graag inzicht hebben in uw financiële situatie. Een financieel plan geeft u structuur en houvast en inzicht om bij te sturen waar nodig, afhankelijk van uw financiële situatie. Financiële planning is daarbij onontbeerlijk. HSH totaal helpt u bij het voorbereiden, opstellen en uitvoeren van een solide financieel plan. Uitgangspunten daarbij zijn uw inkomens- en vermogenssituatie en omgevingsfactoren. Op basis van uw persoonlijke doelstellingen en inkomenssituatie geeft HSH totaal een advies op maat.

business vergadering bij HSHTotaal DenHaag

Bedrijfsadvies

Maak de juiste keuzes voor uw bedrijf Als succesvol ondernemer moet u van alle markten thuis zijn: start of verkoop van uw bedrijf, keuze rechtsvorm, pensioenvoorzieningen, herstructurering of bedrijfsreorganisatie enz. Om dit soort zaken soepel te laten verlopen, is veel deskundigheid en expertise vereist. HSH totaal helpt u de juiste keuzes te maken om uw bedrijf succesvol te laten groeien.

Krijg bedrijfsadvies op maat De betrokken en deskundige adviseurs van HSH totaal bevragen uw keuzes en beslissingen kritisch. Zonder inmenging van eigenbelang en met een deskundige kijk op de situatie, geven zij u bedrijfsadvies op maat. Indien nodig schakelen zij de expertise in van specialist(en) uit hun netwerk  zodat u wordt voorzien van een optimaal advies passend bij uw situatie.

Business coaching:

Met een scherpe blik vooruit met uw bedrijf Ondernemen is vaak een eenzaam en veeleisend beroep. Zoekt u een sparringpartner die u persoonlijk begeleidt bij arbeidsrechtvraagstukken, het uitkristalliseren van uw bedrijfsvisie, het behalen van meer omzet of hoe u uw medewerkers het beste aanstuurt? HSH totaal: uw klankbord bij ondernemersvraagstukken HSH totaal is uw sparringpartner als het gaat om het bieden van concrete oplossingen voor uw zakelijke problemen om uiteindelijk de juiste keuzes te maken voor uw bedrijf. Succes gaat over het dagelijks en voortdurend maken van de juiste keuzes. Uw mindset als ondernemer is daarbij minstens zo belangrijk als uw bedrijfsmodel.